Conor McGregor skriver på för Betsafe

Senast uppdaterat: Aug 14, 2017 @ 1:55 f m
mcgregor betsafe

Hej och välkommen till dagens inlägg!

Klicka här för att spela på McGregor matchen med 10 kr minst.

Klicka här för att få 150 gratissnurr

Bokmärk sidan i mobilen eller genom att klicka CTRL+D på din dator.

Nu har det blivit officiellt att Conor McGregor inleder ett samarbete med Betsafe. Inte nog med att Conor numera kan komma att associeras med Betsafe utan dem kör även en oslagsbart bra kampanj inför den stundande matchen som vi alla väntar på. Den 26:e augusti så går the Notorious in i ringen mot Floyd ”Money” Mayweather. Vad blir dina odds på McGregor? Otroliga 50 gånger pengarna! Du kan även vinna en VIP-weekend där du får åka och se matchen!

Det är en perfekt kampanj där du får 50 gånger pengarna på att McGregor snor åt sig Mayweathers 50:e raka vinst. Genom att delta i kampanjen med 10 kronor så har du alltså chansen att ta hem 500 kronor kontant på ditt första spel hos Betsafe. Kampanjen gäller även om du redan har ett spelkonto hos dem.

Klicka här för att registrera ett konto hos Betsafe.

Vinn en VIP-weekend till Las Vegas och se matchen

Genom att lägga ett spel på matchen så är du direkt kvalificerad till Betsafe’s tävling om att se matchen. Det kommer bland annat att innebära att du får flyga till Las Vegas i McGregors egen privatjet. Där får du sedan tillbringa 2 nätter på det lyxiga hotellet Bellagio.

En riktigt drömtävling för dig som vill se denna match. Matchen kommer utan tvekan att bli en av de mest legendariska genom tiderna och absolut den största fighten som någonsin har hänt. Vi kommer under dagen att få svar på lite frågor gällande samarbetet från Betsafe’s Global Sponsorshop Manager Kim Ekelund.

Här kan du höra McGregor’s eget uttalande om Betsafe kampanjen

Tror ni han börjar få kalla fötter? Kommentera gärna nedan vem du tror kommer ta hem det!

Betsafe – världens bästa bettingbolag

Vi rekommenderar absolut Betsafe som ett spelbolag att välja för matchen. Dem har utan tvekan världens bästa bettingavdelning där du även kan be dem lägga in matcher som du vill betta på. Dem erbjuder en väldigt bra insättningsbonus när du börjar spela som du hittar i länken ovan. Dem är även väldigt kända för att erbjuda lägst omsättningskrav i branschen.

Lycka till önskar vi på Freespinslista.se!

Betyg
  • CELEBRATIONBIRD

    Grymt! Lätt värt 10 kr.